НАЧАЛЬНИКА ОДНОГО З УПРАВЛІНЬ СУМСЬКОЇ ВОЄННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СПІЙМАНО НА ВИМАГАННІ І ОТРИМАННІ ХАБАРЯ

Микола Ясень 10.02.2024 284

 

10.02.2024

Слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області, за матеріалами Служби безпеки України в Сумській області здійснюється досудове розслідування стосовно начальника одного з управлінь Сумської обласної військової адміністрації за фактом одержання неправомірної вигоди.

За даними слідства, вказаний службовець повідомив керівнику Товариства з обмеженою відповідальністю про необхідність сплатити 5 000 доларів США за вирішення питань, пов’язаних із схваленням детального планування частини території для розміщення та експлуатації будівель і споруд.

Першу частину неправомірної вигоди в розмірі 2 500 доларів США начальник управління одержав 5 лютого 2024 року. Решту від обумовленої суми директор ТОВ передав йому в четвер, 8 лютого 2024 року. Безпосередньо після цього правоохоронці затримали начальника управління в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального Кодексу України.

Наразі, слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Слідство триває.

За матеріалами поліції Сумської області.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ