Надто дорого обходиться карлик

За матеріалами інтернет-видань 19.12.2022 263
Надто дорого обходиться карлик

1 трильйон доларів.
Стільки Європі коштує путінська війна лише в частині здорожчання енергоносіїв.

1 трлн доларів європейські уряди витратили на перекривання різкого стрибка цін. А я собі згадав про спецоперацію Спис Нептуна.

Так називалося розроблене ЦРУ вистеження і вбивство попередника путіна, теж терориста №1 усами бен ладена. Його грохнули в далекій пакистанській пустелі. Було задіяно лише 79 спецназівців і 1 дресований пес.

Американська розвідка змогла навіть створити 3D-візуалізацію будинку, в якому переховувався терорист. А також кількість його співмешканців, ба навіть їхній зріст і стать.

Сума, витрачена на супутникове стеження й підготовку нальоту на особняк бен ладена, не співмірна з 1 трлн доларів збитків, які цілий континент зазнає від одного лисого абортиша.

Суто з калькуляторних міркувань набагато дешевшою була би спецоперація з умовною назвою Спис Бункера. Тисячократно дешевше й релевантніше було б прикінчити терориста №1 замість потерпати від нього сумами з 12 нулями.

Тіло усами висипали десь у море. У випадку з ботоксним пуйлом на цьому можна було б зекономити – його тельбухи можна було б згодувати бурим ведмедям.

Спис Нептуна міг відбутися лише тому, що на верховному політичному рівні терорист був оголошений як військова мішень. Пора вже, пора. Надто дорого обходиться карлик.

Зі сторінки авторського телеграм - каналу Ostap Drozdov

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ