Надзвичайні події 22 січня

За матеріалами інтернет-видань 23.01.2022 331

Як повідомило ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 22-го січня о 14:07 у Дніпрі сталася  пожежа у дев’ятиповерховій адміністративній будівлі з двоповерховою прибудовою (ресторан). Вона розташована по  проспекту Олександра Поля Центрального району міста. За вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла на кухні на першому поверсі ресторану, а саме - у кухонній витяжці та розповсюдилась по зовнішній обшивці будівлі.
Через велику площу займання оголошено підвищений номер виклику. Додатково на місце пожежі були направлені відділення 1-ої, 3-ої, 4-ої, 5-ої, 18-ої, 19-ої та 25-ої державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону, а також автомобіль газодимозахисної служби.
Рятувальники  ліквідували пожежу о 16:20.
Вогнем знищено утеплювач ззовні стіни будівлі на площі 340 кв.м, пошкоджено офісні приміщення з 4 до 7 поверху на площі 178 кв.м. та витяжку у приміщенні кухні ресторану, на 1-му поверсі, а також знищено автомобіль, що знаходився поряд із будівлею на площі 2 кв.м.
Загальна площа займання склала 520 кв.м.
До гасіння пожежі залучено 57 чоловік особового складу та 15 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Загиблих  та постраждалих немає.


Цього ж дня у Кривому Розі на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку теж відбулось загорання. За викликом були направлені відділення 11-ої та 26-ої державних пожежно-рятувальних частин 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Вогнеборці встановили, що займання виникло всередині магазину з продажу садового інвентаря, інструментів та обладнання.
Пожежу локалізовано о 00:04 та ліквідовано о 00:40.
Вогнем пошкоджено 2 банкомати, вбудовані у віконний отвір, а також оздоблення передньої стіни магазину на загальній площі 20 кв.м.


А у Павлограді 22 січня  підліток заліз на дерево і не зміг самостійно спуститись.
Тому співробітники 37-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області допомогли йому злізти з 7-метрової висоти.
Хлопець не постраждав.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ