НАША ПЕРЕМОГА ПОТРІБНА НЕ ЛИШЕ НАМ

За матеріалами інтернет-видань 04.08.2023 356

 

росія не розвалиться раптово. Для її трансформації потрібна повна поразка у війні, - розвідка

скібіцький

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що для трансформації росії потрібна її повна поразка у війні проти України.

Про це заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький заявив в інтерв'ю македонському виданню Civilmedia, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Ліга.нет.

За його словами, розвідка не очікує, що росія розпадеться в один день, проте Україна робить все, щоб звільнити всі свої території та завдати окупантам поразки.

"Якщо ми говоримо про трансформацію рф, то вона можлива лише після повної поразки. Ця трансформація має піти на користь усім, тому що нинішня росія є уособленням зла, джерелом нестабільності та небезпеки як для світу, так і для самих росіян", - сказав Скібіцький.

Він зазначив, що на користь України та Європи позбавити росію можливостей проводити нові війни та змусити дотримуватися міжнародного права.

Розвідник наголосив, що трансформація рф має передбачати покарання всіх військових злочинців та репарації.

"росія залишається в'язницею для багатьох інших народів, які заслуговують на свої національні держави, але тут треба робити ремарку, що без боротьби державність вони не отримають", - резюмував він.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ