Наші посунули ворога з Галицинівки, біля Покровська, - «Алекс»

За матеріалами інтернет-видань 04.09.2024 109
Наші посунули ворога з Галицинівки, біля Покровська, - «Алекс»

галицинівка. покровськ сьогодні, покровськ новини, зсу, позиції, невельське, новини донеччини

   За словами лейтенанта ЗСУ із позивним "Алекс", були моменти, коли окупанти майже повністю захопили Галицинівку, але українські захисники їх посунули. Контроль за населеним пунктом має велике значення для утримання позицій в Невельській "кишені".

   Юлія Шевченко, "Фокус".

   На Покровському напрямку Донеччини зараз тривають бої за село Галицинівка. Силам оборони вдалося відбити позиції, які раніше захопили росіяни. Про це в своєму телеграм-каналі "Офіцер+" розповів лейтенант Збройних сил України з позивним "Алекс".

   "На Покровському напрямку тривають запеклі бої в населеному пункті Галицинівка. Контроль за цим селом має велике значення для утримання позицій в Невельській "кишені". Позиції переходять з рук в руки, були моменти, коли п**ари майже повністю взяли село, потім наші пацани відбили частину населеного пункту, тепер знову противник намагається наступати", — проінформував він.

Fullscreen

   Напередодні боєць Сил оборони з позивним "Мучний" повідомляв, що на Покровському напрямку ситуація залишається напруженою, але в деяких місцях зс рф провалюються, і це дуже помітно.

   "Вони стартують від Галицинівки та не можуть добігти до Желанного 1-го. Наші козаки вглиб полетіли на розвідку та побачили накопичення п**арів в одному з будинків та прихлопнули свиню мінометом. По Селидовому, не вірте тим хто каже, що ворог з обох боків нас підтискає, тому що не може витягти атаки у лобову, ні, це все маячня. Наші воїни продумали все наперед, тому там поки все добре, ми ще роздамо їм п**ди!", — написав він.

   У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 4 вересня повідомлялося, що на Покровському напрямку Сили оборони відбивали 61 атаку противника, який намагається просуватись неподалік Зеленого Поля, Воздвиженки, Миролюбівки, Новотроїцького та Селидового. Основні ж зусилля прикладає в районах Новогродівки, Гродівки і Михайлівки. Двічі завдав ударів некерованими авіаракетами по Олександрополю, бомбардував КАБами Селидове і Мирноград.

   На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Галицинівка, Українськ, Желанне, Красногорівка, Георгіївка та Костянтинівка. Загалом окупанти 50 разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі. Задіювали бронетехніку – зазнали значних втрат.

  Нагадаємо, що під час наступу росіян на місто Покровськ в Донеччині Сили оборони за день пошкодили або знищили майже 200 одиниць техніки рф.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ