НАТО: нова ера після 24 лютого

За матеріалами інтернет-видань 20.05.2022 514

Переглянути оригінальне зображення

Відтоді, як росія здійснила широкомасштабне вторгнення в Україну, для Альянсу розпочалася новий етап діяльності. Про це на вчорашній зустрічі НАТО заявив.голова військового комітету Альянсу адмірал Роб Бауер, повідомляє "Українська прада":

- Без сумніву, для НАТО розпочалася нова ера. За останні кілька місяців НАТО продемонструвало, що воно здатне (швидко та ефективно змінити) свою позицію. Ми здійснили найбільше зміцнення колективної оборони за покоління… Війна президента росії володимира путіна в Україні представила нам нову стратегічну реальність. Україна ніколи не прийме російську окупацію, і НАТО підтримуватиме її стільки, скільки потрібно

А .верховний головнокомандувач Об’єднаних сил НАТО в Європі і генерал Філіп Лавін зауважив на зустрічі:

  - Альянс повинен продовжити перетворення збройних сил та військового потенціалу, щоб відповідати новим стратегічним реаліям. Трансформація - це не тільки технології, це інновації, це зміна мислення, це люди та їхні нові навички, і НАТО повинне продовжувати нарощувати потенціал для участі в операціях на суші, на морі, у повітрі, у космосі та у кіберпросторі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ