Національна поліція попереджає: паління у стані алкогольного сп'яніння небезпечне для життя

Микола Ясень 23.03.2024 300

Необережність під час куріння: у Дніпрі під час пожежі загинув чоловік

Авторка Інформатора Олена Демченко повідомила, що вчора, 22 березня, у Дніпрі на Магістральній під час пожежі загинув 38-річний чоловік. А  пожежа сталася тому, що цей бідолаха, перебувабючи в значному вживанні алкогольних напоїв, дозволив собі необережність запалити цигарку. Адже попередня причина його смерті чоловіка.

Я у даному випадку не можу стриматися від міні-коментаря. Справа у тім, що кілька років тому з аналогічної причини загинув мій дуже близький товариш і колега, який ще й був на рік молодшим від мене. Померла його дружина, і він залишившись самотнім, неспдівано для багатьох почав ч аст зазирати у склянку горілки. Несподівано тому, що раніше у подібному не був поміченим. А скінчилося це тим, що мій приятель, повернувшись від підлеглих колег з іменим, вдома запалив сигарету і сів перед телевізором переглянути ос танні новини. Останньою новиною для нього і стало те, що швидко заснув, а коли проснувся, навколо в квартирі гуготів вогонь...

От і тепер за словами сусідів покійного уже курця у Дніпрі, той вів  відверто аморальний спосіб життя і зловживав алкогольними напоями. А ще був заядлим курцем - його помешкання сусіди інакше, як КУРНИК, не називали. В ньому чоловік і задушився чадним газом та згорів. Хіба не наука і не засторога для всіх, хто безпечно палить у  стані алкогольного оп'яніня? Це як то кажуть до пори, до часу. І після хіба що будуть втішати, наче це нещасний випадок.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ