Назване число військових, що захищають Україну у війні з рф

Остап Вернигора 22.05.2022 682

 

Share Button

Фото: умовне

Повномасштабна війна рф проти України вимагає повномасштабної відсічі усім підрозділам окупантів. Сьогодні Україну у війні проти росї захищають більше 700 тисяч військових ЗСУ.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський  під час інтерв’ю, яке вийшло в етері національного телемарафону: 

 - Тобто ми розуміємо, що сьогодні – це 700 тисяч. Ви бачите результат роботи 700 тисяч людей, які воюють, щоб захищати таку територію. Але, тим не менш, це в момент війни. Це те, що сталося. Військові і аналітики завжди говорили, якщо це буде повномасштабне вторгнення, чому в принципі Україна не готова до повномасштабної війни з російською федерацією?

Тому, що ми в 28 разів менше по території, хоча при цьому країна велика. І коли на тебе наступає велика армія, ти не можеш зосередити сили навколо, наприклад, Києва. Тобі треба дивитися і забезпечити і ППО, скільки б його не було, танки, техніку, БМП тощо. І найголовніше військові.

Президент підкреслив, що вся ця кількість людей і техніки воює по всій території України.

Міноборони США 28 лютого 2022 р. назвали число російських загарбників, що увірвалися в Україну - біля 100 тисяч осіб. Сьогодні їхня кількість, попри підвезення нових підрозділів, через суттєві бойові і небойові втрати скоротилася до 80 тисяч, за висновками західних експертів. За озброєннями Україна вже досягає рівня рф, до того ж українське важке озброєння, з урахуванням американської допомоги по ленд-лізу та поставок біля 40 країн демократичного світу, незабаром істотно перевершить відповідну зброю окупантів. Та й воюють, як відомо, не числом, а умінням.

А за основним показником - морально-психологічним станом особового складу військ на полі бою - Збройні сили України суттєво перевершують "війська спецоперації", як дурять росіян їхні бункерні поводирі. Бо українці захищають свою, рідну землю від новітніх фашистів, а в росіян ніякої мотивації для участі в бойових діях немає. За оприлюдненими їхніми телефонними розмовами, перехопленими СБУ, вони з жахом чекають приходу на фронт високоточного важкого озброєння західних країн.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ