Не доросли. Кейс нардепа-колаборанта з Херсонщини

За матеріалами інтернет-видань 09.06.2022 455
 
На Херсонщині виявився ще один зрадник-колаборан. Це нардеп Олексій Ковальов. Не так давно він ще був "слугою". Обрався до Ради від партії Зеленського.

І тут би зробити правильний висновок. Вкотре. Для самого Зеленського та його команди.

Адже суть цього зрадника проявилася не сьогодні і не вчора. У "слуг" давно вже знали, що з цим Ковальовим щось не так. Задовго до початку широкомаштабної війни. Ще десь у 2020-му. Коли він намагався просунути в кандидати на місцевих виборах осіб зі справи Катерини Гандзюк.

Сам же Ковальов потрапив до "слуг" за протекцією багаторічного очільника Херсонської митниці Віталія Булюка. Той порєшав зі "слугою" Павлюком, який був куратором кількох областей. Булюк нині теж зрадник-колаборант на Херсонщині.Нардеп Олексій Ковальов зізнався у зраді: «Слуги народу» закликають позбавити його мандата
На знімку:нардеп "слуг народу", зрадник Олексій Ковальов.
То який висновок мав би зробити Зеленський? Усе дуже просто: всіх корупціонерів та проросійських мудаків з оточення своєї команди треба слати нах.

Можна довго розповідати, що країна переросла те чи інше. Але спочатку треба самому дорости до вимог, які висувають у демократичних країнах.

Просто подивіться на західну демократію. Великобританія. Наш союзник та опора у цій війні. А там прем'єра хотіли послати нах усього лиш за вечірку під час карантинних обмежень. І це та країна, яка пережила Другу світову. І переросла все те, що нині має перерости Україна.

Чому за всю свою історію навчилася Британія, її громадяни та політики? Не заговорювати та не замовчувати проблеми. І реагувати на ці проблеми. Ось так би і нам.

Українська проблема – багаторічне толерування владою тих, кого називають словом, яке починається на ру- і закінчується на -сня. А також толерування корупції, у тому числі політичної, яку використовує та ж ру- і -сня. Так було за Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича, Порошенка, і залишається за часів Зеленського.

Але ж Зеленський з командою мали б бути іншими. Проте і до широкомаштабної війни, і досі в його команді мовчать в ганчірочку і щодо проросійських чуваків, і щодо різношерстних мудаків. Шкарлєт, Павлюк, Татаров, Смірнов, Тищенко, медведчуківські медійники. Список дуже довгий. Навіть ОПЗЖ перетоврилася з агентів Кремля на патріотично і конструктивно налаштованих депутатів. Чи на довго?

Рано чи пізно той Ковальов загине від вибуху у херсонському ліфті. Або цегла випадково на голову впаде. Така вона доля колаборантів з окупованих територій. А нам би тут на вільній Україні якось позбутися потенційних колаборантів. Ні, не цеглою чи вибухівкою. Просто послати їх нах. Натомість у Зеленського продовжують або відмовчуватися, або заговорювати. Вони не переросли проблему. А не доросли.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ