Не кулаками, так сокирою: сім років ув'язнення за побиття до скону рідної матері

Микола Ясень 06.07.2024 352

У Кривому Розі чоловіка засудили за побиття до смерті лежачої матері

 

У Кривому Розі чоловіка засудили за побиття до смерті лежачої матері

Чи не в пещерний вік ми вертаємося? Дичавіємо, втрачаємо людську подобу. Божеволіємо - не інакше. Ось хоч б таке з судової хроніки: очманілий у безглуздому гніві мешканець Кривого Рогу проведе за гратами сім років за вбивство своєї квололії й хворої матері. От у неї зрозуміло з яких причин скінчилося терпіння, бо ж син пив безпробудно, як то кажуть не просихав. Та  синок цей раптом вибухнув здурілою витівкою лише через те, що м ати крізь сльози дорікнула йому за це. І ось тепер повідомляють, що Центрально-міський суд Кривого Рогу виніс вирок чоловіку, який забив до смерті свою 74-річну матір – 7 років позбавлення волі.

Все відбулося під час сімейної сварки, коли жінка дорікнула 49-річному синові за постійне пияцтво. На той момент він вже випив кілька чарок горілки і зі злості не обмежився словесною перепалкою. У розпал конфлікту почав бити матір кулаками, яка до того ж була лежачою. Під час судового засідання було встановлено, що було завдано мінімум 8 ударів по голові. Від отриманих травм жінка померла.

А вбивця, уявіть,  втік з дому, одначе згодом поліція його знайшла у компанії таких же друзяк-покидьків, які розпивали з ним алкогольні напої.

При цій нагоді нагадаємо, що кількома днями раніше у Кривому Розі інша жінка отримала від рідного сина удар сокирою по голові. Дивом овезло, що вона у свої також уже немолоді літа вижила. А невже у сина, даруйте, вистачатиме духу далі спокійно жити на білому світі? Ставимо так питання тому, що у подібних випадках є народне тлум ачення, що каще б мати такого сина ще малим задушила...

Вибачайте, якщо ви не зовсім згодні з нашими переконаннями.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ