Не припиняйте закликати світ про допомогу Маріуполю! - полк «Азов»

За матеріалами інтернет-видань 02.04.2022 641
 
Зробіть все, що можливо, аби перемогти зло, – емоційне звернення азовців з Маріуполя - 24 Канал
Азовці просять врятувати дітей в Маріуполі / Фото Мстислава Чернова

 

Завтра минає місяць відтоді, як бійці полку "Азов" б'ються з окупантами в надважких умовах повної блокади. Без води, їжі, електрики, газу у підвалах вщент зруйнованого міста поряд з ними перебувають ще біля ста тисяч (!) дітей, жінок, пристарілих людей. Воїни закликають допомогти їм боротися та зробити все можливе, аби в Маріуполь приїхали рятувальники зі спецтехнікою, щоб розбирати завали. В емоційному відео заступник комбата "Азову" Калина просить врятувати дітей:

- Адже та одна дитина, яка перебуває під завалами, але серце якої б’ється, символізує майбутнє України та Європи. Хіба дитина винна в тому, що малий карлик дав своїм виродкам наказ знищити її, хіба вона винна, що батьки загинули від виродка-пілота, який скинув бомбу на її будинок? Уявіть хоча б одну таку дитину, з власною історією, кольором очей, волосся та іменем. Спробуйте подумки сказати, що вона не варта порятунку, що ви – дорослі - не можете ризикнути заради неї. Саме цю дитину ми просимо деблокувати!

Калина сказав, що бійці продовжують боротьбу, але відчувати біль кожної дитини Маріуполя захисникам невимовно тяжко. Тож він просить допомогти їм боротися та забрати дітей:

- Зробіть все, що можливо, аби  перемогти зло. Не можете тримати зброю в руках – лікуйте, будуйте, виробляйте, блокуйте російські сайти та групи, кричіть про злочини. Не припиняйте закликати світ про допомогу Маріуполю!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ