Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

«Не виконуйте фашистський наказ президента росії!» - звернення до полковника рф батька з Миколаєва

За матеріалами інтернет-видань 04.04.2022 824
Окупанти розбомбили будівлю ОВА в Миколаєві / фото t.me/mykolaivskaODA

У відповідь на звірства російських фашистів 78-річний пенсіонер Михайло Лимар із Миколаєва публічно звернувся до військовослужбовців російської федерації.Серед них знаходиться і його син – полковник, заступник командувача 45-ю армією ВПС і ППО Північного флоту зс росії Ігор Лимар. Він народився у Миколаєві, закінчив школу, працював на суднобудівному заводі Океан. Потім вступив до вищого зенітно-ракетного командного училища ППО ім. генерала Плієва в Орджонікідзе. Дослужився до полковника, заступника командувача 45-ю армією ВПС і ППО Північного флоту зс росії.

Батько полковника, 78-річний військовий пенсіонер Михайло Лимар, живе в Миколаєві, у невеликому приватному будинку Корабельноого району. І над його дахом практично кожен день летять ракети, запущені агресорами. Тієї самої, в якій чималу посаду займає його син. Батько звернувся до сина і всіх військовослужбовців рф із публічним закликом не виконувати злочинні накази командування, що передбачено і армійським статутом рф:

- Я звертаюся до всіх, в першу чергу до військовослужбовців, які знаходяться на території нашої України, які виконують фашистський наказ президента Росії, щоб вони задумалися над тим, що творять.

Закликаю вас не виконувати злочинні накази. Цим ви збережете свої життя, не буде горя вашим матерям, вашим дружинам, вашим дітям.

Те, що діється в Україні, це ніяка не спецоперація. Це злочин, великий злочин проти людства…

Слухаючи інформацію з приводу деяких наших населених пунктів, зокрема Маріуполя, я думаю, що навіть німецькі фашисти такого не творили.

Я закликаю вас замислитися над тим, що відбувається в Україні. Зробіть все, щоб не гинули військовослужбовці, діти, дружини, матері, батьки, одним словом, люди. Вони ні в чому не винні! Вірю в перемогу української армії, бо вона захищає рідну землю з небаченою вами мужністю!

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"