Незламне ДБР і фіктивні фортифікації Харківщини

За матеріалами інтернет-видань 26.05.2024 283
Незламне ДБР і фіктивні фортифікації Харківщини

   Відоме своєю стійкістю і героїзмом ДБР, не гаючи часу, розпочало розслідування проти командування 125 бригади, 415 окремого стрілецького батальйону, 23 механізованої бригади, 172 окремого стрілецького та інших підрозділів, які, на думку надійно заброньованих від фронту слідчих ДБР, не організували належним чином оборону позицій на кордоні Харківської області та рф.

   Це стосовно, наприклад, Портнова ДБР дуже поважає презумпцію невинуватості.

А щоб зареєструвати провадження проти військових ДБР, знадобилося не більше доби. Події відбулися 10 травня, а 11-го провадження вже зареєстроване!

   І вже працюють. Експертизу призначили і документи бойового управління вилучають.

   І дійсно, хто об'єктивно оцінить дії військових на передньому краї, як не заброньовані від фронту слідчі ДБР, та експерти, що, напевне, працюватимуть над експертним висновком прямо в окопах.

   От за фактом втечі "всєя ДБР" з Києва з наступним нищенням в кінці лютого 2022 року секретних документів (у тому числі, до речі, висновків судових комісійних військових експертиз), кримінальних проваджень немає і досі.

    Але все ще попереду.

   Кажуть, в армії США діє AAR (анг. after-action review укр. Аналіз проведених дій) – усталена та узвичаєна система швидкого аналізу здійснених боїв та інших дій.

   У нас щось подібне проводиться?

Чи не доцільніше спочатку розібратися в ситуації військовому командуванню?


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ