Ніч масованих атак москалями півдня Січеславщини

Григорій Давиденко 10.10.2022 556

Немає опису світлини.
    У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ йдеться про протест рідних рашистських вояків, кинених одразу після вересневої мобілізації на передову лінію в Херсонській та Миколаївській областях. Вони скаржаться керівництву правоохоронних органів рф на військових, котрі без підготовки послали призваних у бій. Тобто коли б їх учили, готували, належно екіпірували і годували, рідні б... мовчали. Вони не протестують проти самої загарбницької війни, на жаль. Їхнє прагнення - аби рідня вижила. Такі "протести" ніколи не зупинять війну, тому вона і триває вже восьмий місяць.
         А та їхня рашистська рідня в Україні творить, щодоби і щогодини,  постійно величезні за обсягами воєнні злочини. Їхній детальний перелік цієї ночі навів у ранковому дописі голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко:
       - Ніч масованих атак…
рашисти били ракетами, «Ураганами», «Градами» та важкою артилерією по 4 районах області.
У Нікопольському обстріляли 3 громади - Нікопольську, Червоногригорівську та Мирівську.
У самому Нікополі понівечені понад 30 багатоповерхівок та приватних будинків, господарські споруди, автомобілі, газогони та електромережі. Через обстріл знеструмилися оселі понад 2 000 нікопольчан. Більшість енергетики уже підключили.
     російські снаряди побили лікарню, ліцей, пошту, аптеку, офіс страхової компанії, бібліотеку, крамниці, кафе, перукарню та стоянку.
Попередньо, минулося без постраждалих.
У Червоногригорівській та Мирівській громадах тривають обстеження територій - інформація уточнюється.
У Криворізькому районі ворог «Ураганами» ударив по Зеленодольській громаді. Люди не постраждали. Масштаби руйнацій з’ясовуються.
На Синельниківський та Павлоградський райони близько опівночі рашисти скерували ракети. Обидві нашою ППО знищені.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ