Ніч у Січеславщині без обстрілів, вдень світло не вимикатимуть

Григорій Давиденко 13.02.2023 376
Понад 12 годин лунає тривога». Як Нікополь та Миколаївщина живуть під  російським вогнем

   Нікополь, наслідки варварства "мишебратів" московії.

   Минула ніч була з тривогою, та "мопеди" до нас не прилетіли.

У Дніпропетровщині ця ніч пройшла з повітряною тривогою, але без обстрілів. У новий робочий тиждень – з вірою в Перемогу, ЗСУ та наших людей. Разом – вистоїмо! – написав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Щодо вечірньої атаки БпЛА: як з‘ясувалося, вчора після початку тривоги, в область летів не «шахед». Деталі з‘ясовуються. Завжди намагаюся оперативно давати важливу інформацію, яка може допомогти людям. Але нині війна, тому ситуація може змінюватись кожної хвилини, – розповів голова облради Микола Лукашук

     А напередодні начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попередив мешканців прибережних районів про те, що ситуація загострилася. Окупанти відновили денні обстріли, які особливо небезпечні. Вчора під час ранкового обстрілу у Нікополі загинула жінка, а ще двоє жінок отримали поранення. Євтушенко попросив у найближчі тижні не залишати домівки без гострої необхідності, інформує "Нікопольньюс".

    Наостанок приємна новина від енергетиків. У понеділок, 13 лютого, у Дніпропетровщині світло не відключатимуть. Це стало можливим, оскільки «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії на сьогодні, повідомили у ДТЕК.

     Тож якщо не станеться перевантаження мереж, цілий день будемо з електрикою.

«У разі перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання в окремих районах області. Вони будуть відбуватись згідно із  стабілізаційних графіків», – йдеться у повідомленні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ