«Нічого не треба. Повертайтеся до своєї родини живим»

За матеріалами інтернет-видань 01.10.2024 39
«Нічого не треба. Повертайтеся до своєї родини живим»
Із ФБ-сторінки воїна - захисника України Данило Картель:
 
 
 
Ні, не все так хуйово в нашій країні, хто б щоб не казав.
АТБ-Маркет. Набрав собі фасовані пакетики овсянки, сир собі та БВ, трохи бінтів, морозиво нам, сік собі. На касі черга. Я розумію, що однією рукою я буду зараз довго збирати це все в пакет. Тому вже внутрішнє налаштувався на "задоволення" когось з черги чи всієї черги.
Коли до мене дійшла черга, я розвернувся до всіх позаду, оцінуючи, хто з них перший почне. Касирка взяла пакет, котрий я заздалегіть зняв біля каси та поклав на свою купку товарів. Вона почала пробивати товар та самостійно складати. Я бачив як обережно та у правельній послідовності вона все складала. Спочатку сік. Потім овсянка. Потім сир. Потім бінти та морозиво. Я мовчки дивився та відчував незручность. Якесь відчуття, що я змусив людину робити щось більше, ніж від неї вимагає магазин.
Я швидко з зони імпульсних покупок взяв ще баунті, поки вона закінчувала. Черга стояла мовчки. Касирка закінчила та назвала суму. "Термінал. А це Вам" - сказав я, та поклав ближче до неї баунті. Вона здивувалась Щиро стала відмовлятися. Я твердо наказав взяти, зі звички наказувати своїм вовкулакам. Подякував їй та поліз за карткою, щоб розрахуватися. Мою руку зупинила рука іншої жіночки. Касирка вже віддає чек. Я розумію, що все вже сплачено. І знову це відчуття незручності. Знову хочу взяти ще одне баунті. Але жіночка мене зупиняє - "Нічого не треба. Повертайтеся до своєї родини живим".
Той момент, коли навіть у броніку тебе розриває на шмаття. Всім дякую. Ми - ахуєнні.
 
*БВ - вірний пес Бог війни

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ