Нова жниварка для кукурудзи на 30 % продуктивніша

За матеріалами інтернет-видань 11.10.2024 49
Нова жниварка для кукурудзи на 30 % продуктивніша
Нова кукурудзяна жниварка #ROVIO 4 нового покоління з 6, 8 і 12 рядами, була створена для досягнення на 30 % більшої продуктивності, ніж її попередник. Пише CLAAS.
 
Лінійні підбираючі вальці з підвищеною швидкістю обертання і постійною пропускною здатністю забезпечують чисте збирання качанів без втрат за будь-яких умов збирання.
Підвищений захист від перевантажень підбираючого редуктора і вальця дає змогу переробляти більші обсяги врожаю.
Оновлені кожухи з плоским робочим кутом 17° забезпечують дбайливу обробку культури навіть у складних умовах або на поворотах, а також дають змогу працювати на більш високих швидкостях.
🔩Зношувані деталі, встановлені в кожухах, можна легко замінити при необхідності, а висоту наконечників можна швидко відрегулювати без інструментів за допомогою простого гвинтового механізму.
Вбудовані горизонтальні подрібнювачі гарантують точне, рівномірне подрібнення навіть на високих швидкостях роботи з ґрунтом.
Ножі з покриттям з карбіду вольфраму, заточені з трьох сторін, забезпечують точне, ефективне подрібнення з низьким енергоспоживанням - завдяки оптимально узгодженим швидкостям ланцюга подачі, підбираючого вальця і подрібнювача.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ