Ну і ну: ЧОЛОВІК ЗАМОВИВ... ПОКАЛІЧИТИ свою ДРУЖИНУ

Микола Ясень 14.08.2024 103

   Житель Кременчука Полтавської області заплатив 40 тисяч гривень найманцю, щоб той інсценував розбійний напад та скалічив його дружину. Уявляєте, до чого ми дожилися?!

   А саме про це йдеться у повідомленні Полтавської обласної прокуратури, передає RegioNews.

   За даними слідства, замовник злочину - 39-річний житель Кременчука, який мав тривалий конфлікт з дружиною. Він попросив жорстоко побити дружину, а заодно також і її сестру, якщо та попадеться також під руку, тобто  опиниться поруч, щоб надалі обидві жінки "пересувалися лише за допомогою інвалідних візків". За побиття чоловік побіцяв заплатити виконавцю 40 тисяч гривень. Скажемо прямо, що не надто щедро, згодні... Чи не тому виконавець негайно і повідомив, куди в таких випадках треба повідомляти.

   Тепер правоохоронці зазначають, що чоловік хотів, аби злочин мав вигляд пограбування. Для цього наказав виконавцю забрати у жінок коштовності та гроші.

   Правоохоронці після отриманої інформації про підготовку злочину інсценували розбійний напад, а нібито виконавець отримав від замовника частину коштів. Тоді замовника і затримали.

   Чоловікові оголосили про підозру у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 121 "Замах на спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого на замовлення".

   Фігуранту обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує позбавлення волі від семи до десяти років.

   Нагадаємо, що раніше на Полтавщині затримали матір та сина, які за 500 доларів замовили покалічити чоловіка.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ