Облаштування острівця безпеки може бути причиною ДТП в Хмельниччині і загибелі двох людей

За матеріалами інтернет-видань 14.08.2024 108
Облаштування острівця безпеки може бути причиною ДТП в Хмельниччині і загибелі двох людей
Як ми вже повідомляли, посилаючись на Поліцію Хмельницької області, дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса «ЛАЗ Лайнер» сталася 13 серпня, о 07.45 годині, на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади Хмельницької області.
Водій автобуса перевозив 17 дітей віком від 9-ти до 15-ти років у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області на відпочинок до с. Микуличин Івано-Франківської області.
Поблизу села Вишнопіль транспортний засіб перекинувся, в результаті чого загинула 12-річна дівчинка та 42-річна супроводжуюча. Всі інші діти, ще одна супроводжуюча та обидва водії були доставлені до медичних закладів у селищі Любар Житомирського області та м. Старокостянтинів Хмельницької області.
Водій, який перебував за кермом автобуса в момент ДТП, наразі перебуває в реанімації на Житомирщині.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб».
Крім того, під час огляду місця події слідчі також виявили порушення порядку облаштування острівця безпеки і наразі з’ясовують, чи не стали вони однією з причин аварії. За фактом виявленого порушення в облаштуванні додатково внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань інформацію за ст.288 Кримінального кодексу України «Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху».
 
 
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ