Обласний онкодиспансер - не чиясь «приватна власність», - Микола Лукашук

За матеріалами інтернет-видань 23.06.2023 370
Обласний онкодиспансер - не чиясь «приватна власність», - Микола Лукашук

Микола Лукашук, голова Дніпропетровської облради, пояснив поточну ситуацію, яка триває в обласному онкодиспансері. Він, зокрема, зауважив, що обласна рада визнала заклад надкластерним і відстояла це рішення на засіданні робочої групи МОЗу.
Микола Лукашук твердо переконаний, що заклад буде успішно розвиватися і стане одним із найпотужніших в Україні.
Втім, наразі у медзакладі після звільнення керівниці Ольги Балашової відбувається перешкоджання діяльності новому очільнику.
За словами Миколи Лукашука, зранку 20 червня начальник профільного управління облради спільно із заступником директора департаменту ОВА представили трудовому колективу нову тимчасову керівницю закладу. Але її не допускають на робоче місце, а документи, печатки, штампи онкодиспансеру приховуються. 
Розпочате кримінальне провадження за фактом самоправства і привласнення документів, печаток, штампів закладу, тривають слідчі дії.

"Хочу нагадати, що публічні юридичні особи ДОР, комунальні заклади, підприємства обласного підпорядкування - це спільна  власність територіальних громад, а не чиясь «приватна власність», - наголосив голова облради.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ