«Обожнюю поради екзальтованих «тьолачек», - Борис Філатов

Марина Бабич 12.04.2023 808

Міський голова Дніпра знову потрапив до чергового скандалу через грубість і нахабство. Про це написала у ФБ відома спортсменка Дніпра Valeria Chernous.
Вона звинуватила Філатова у кібербулінгу і зазначила, що "мер гордо розцвів навесні букетом зухвалостей". Причому, як твердить Валерія,  її коментар стосувався  голови Підгородненської громади Андрія Горба, де дописувачка з жалем повідомила, що хотіла б мати такого крутого мера, як він.  Філатов  відреагував на це так. Скрин зі сторінки Валерії Черноус.


Більшість учасників соцмереж вже знають про оригінальне вміння Бориса Альбертовича спілкуватися з екзальтованими дописувачами. Це не вперше і не в останнє. На думку психологів, публічна людина з агресивним нахабством слабка і боязка, бо тільки грубощами може поставити необхідні для кожного власні кордони. Просто кожен сам вирішує: переступати їх чи ні? А якщо їх немає, то і переступати нічого.

Рost scriptum: слова  "Київі" не існує в українській мові, хотілося, щоб так само не існувало і славнозвісного філатовського нахабства.

https://www.facebook.com/ZaMovuUa/posts/1886747374879457/

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ