Офіс президента назвав виступ путіна на параді «брехнею»

Остап Вернигора 09.05.2022 589
 

"Бреше, як москаль", - здавна говорять українці. Сьогодні в москві недорікуватий штандантенфюрер путін на сто відсотків підтвердив цю народну приказку - ганебно "виправдав" російську війну  в Україні тим,  що "НАТО та Україна готувалися до каральної операції на Донбасі, до вторгнення на російські історичні землі, включаючи Крим".

Проте не НАТО, а раша майже рік гарцювала стотисячною ордою своєю на кордонах з Україною, і з боку білорусі також. Радник Офісу президента Михайло Подоляк у соцмережах наголосив на брехні головного агресора володимира путіна під час параду в москві:

  - Проговорімо ще раз. Країни НАТО не збиралися нападати на росію. Україна не планувала атакувати Крим.

Російські військові гинуть, не захищаючи свою країну, а намагаючись окупувати іншу. У цієї війни не було жодних раціональних причин, окрім хворобливих імперських амбіцій рф.

Надто дорого тепер  коштують Україні і світові ці фюрерські амбіції. Непокаране зло регенерує себе, зауважила ЛІна Костенко. Чим швидше  воно буде покаране у всіх вимірах - військовому, економічному, дипломатичному, культурному, спортивному і т. п. - тим швидше прийде мир на понівечені московським чоботом українську, молдавську, грузинську, сірійську, ічкерійську землі.

.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ