Окупанти кілька разів обстріляли Криворізький район

За матеріалами інтернет-видань 01.08.2022 2074
HIMARS як приклад для "Вільхи": вчимося у кращих | Defense Express
Вдень ворог кілька разів обстріляв території Криворізького району. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
- 🔺Окупанти вдарили по Грушівській громаді: внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено залізничну інфраструктуру. Після удару було тимчасово призупинено переміщення приміських потягів, нині рух вже відновлено. Окрім цього, пошкоджено електротрансформатор та електромережу. Ніхто не постраждав.
🔺 Під ворожий вогонь потрапила і Апостолівська громада, прикордонні території села Сергіївка. Перебито лінії електропостачання, населений пункт залишився без світла. Люди не постраждали.
🔺З РСЗВ окупаційні війська рф також кілька разів обстріляли околиці Зеленодольська. Поцілили по дачному кооперативу, пошкоджені дачні будинки. Людей не зачепило, масштаби руйнувань з‘ясовуються.
🔺Широківська громада – окупанти вдарили по прикордонних територіях. Без руйнувань і без постраждалих.
🔺Щодо інших районів Дніпропетровщини – упродовж дня ворожих обстрілів не зафіксовано.
❗️Наразі безпекова ситуація як в області, так і на її кордонах повністю контрольована. Поки військові захищають наші рубежі, правоохоронці Дніпропетровщини працюють цілодобово, забезпечуючи правопорядок в кожному куточку області. Свої обов‘язки сумлінно виконують і рятувальники.
☝🏻Наостанок про хороше. Сьогодні Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну прибули чотири додаткові реактивні системи залпового вогню HIMARS (на фото), які передали Сполучені Штати. Ми всі знаємо, що росіяни дуже не люблять американські «химери», бо ті завдають окупантам нищівних ударів. За даними Міноборони, на рахунку HIMARS – близько півсотні знищених ворожих складів боєприпасів.
Окрім цього, сьогодні в Міністерстві фінансів повідомили, що Україна отримала перші 500 млн євро макрофінансової допомоги від ЄС. Її загальний розмір становить 1 млрд євро.
Ці гроші спрямують на фінансування першочергових потреб Держбюджету, вони сприятимуть збереженню фінансової стабільності в Україні. Другий транш очікується вже завтра.
🇺🇦 Україна має потужну підтримку від світової спільноти. Тому не опускаємо рук, допомагаємо державі, працюємо на результат. Зараз наше спільне завдання – це Перемога.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ