Окупанти мародерять навіть тих енергодарців, хто вихідними був на дачі, - Дмитро Орлов

За матеріалами інтернет-видань 03.11.2022 564

Рашисти  зараз мародерять на територіях, які самі ж оголосили «російськими».  І грабують тих же людей, яких нібито прийшли «звільняти». Тобто, це -  не армія, а бандформування, яке намагається побільше вкрасти. Так зазначив Енергодарський міський голова Дмитро Орлов.
Він, зокрема, додав, що мародерства зазнають як квартири, мешканці яких тимчасово виїхали, так і житло, власники якого відвідували вихідними дачу і повернулися за добу.
 

"Днями окупанти один за одним взламували гаражі в гаражних кооперативах. Залізли і на територію православного храму в Енергодарі.
Мародерствують на приватних та комунальних підприємствах.
Забирають автівки,скутери та мотоцикли. Виносять і вантажать у заздалегідь підігнані «Урали» все, що бачать: побутову техніку, посуд, меблі, сантехніку, запасні частини для авто, навіть не гребують красти вживаний одяг", - зазначив Дмитро Орлов.

За його словами,  ще ніхто не бачив жодної людини, яка б забрала з собою на той світ все нажите або награбоване. З усього добра окупантам  реально знадобляться тільки великі поліетиленові пакети.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ