Онлайн-форум 27 вересня порушить питання розвитку агросектору у громадах

За матеріалами інтернет-видань 25.09.2023 318

27 вересня 2023 року відбудеться  онлайн-форум «Продовольча безпека та розвиток сільськогосподарського виробництва у громадах». Його організатори - ініціатива “Сади Перемоги” проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” ,  Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнська Асоціація громад.
Під час Форуму своїм досвідом щодо вирішення проблем продовольчої безпеки поділяться керівники територіальних громад України, а представники проєктів МТД та донорських організацій представлять нові можливості для громад, зокрема, щодо розвитку агросектору.
Також ініціатива Сади Перемоги презентує посібники про управління продовольчою безпекою, організацію заходів з посилення продовольчої безпеки на базі соціальних та комунальних установ, а також про можливості для реалізації міських садів. Зареєстровані учасники отримають посібники в електронному вигляді.

Підключитися до прямої трансляції можна буде на сторінці Садів Перемоги у мережі Facebook за посиланням https://fb.me/e/13SZIr1u4 або переглянути трансляцію на YouTube каналі SURGe за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=SPxvD6R3S2A
Дата та час: 27 вересня, 11:00 – 13:30
Реєстрація учансиків на захід: https://forms.gle/BsMwTDddXr2RxWRZ7
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ