Оплата за електроенергію для жителів Дніпропетровської області з вересня відбуватиметься за реквізитами «Укргазбанку»

За матеріалами інтернет-видань 29.08.2022 775
Оплата за електроенергію для жителів Дніпропетровської області з  вересня відбуватиметься за реквізитами «Укргазбанку»

Як повідомив постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги»),  з вересня платежі прийматимуться за новими банківськими реквізитами, а саме  «Укргазбанку».

Нові реквізити будуть вказані у платіжках за серпень, які надійдуть у вересні, а також розміщені на сайті постачальника.
Зміна реквізитів відбудеться автоматично у сервісах YASNO: Особистому кабінеті, мобільному застосунку, viber-боті та на сайті. Також реквізити будуть оновлені в інтернет-банкінгах (Приват24, ПУМБ-online та ін.), платіжних сервісах (EasyPay, Portmone, iPay тощо) та терміналах IBox. Тому, якщо клієнти сплачують рахунки через ці канали, вносити нові дані та змінювати налаштування - не потрібно.
Проте, якщо клієнт при оплаті вручну вносить дані отримувача коштів (МФО, ЄДРПОУ, IBAN) або має шаблони, які були сформовані у такий спосіб раніше, потрібно змінити реквізити.  
Банківські установи проінформовані про зміни при прийомі платежів за електроенергію. Однак, сплачуючи у відділеннях банків чи Укрпошти, варто нагадати, щоб оператор зазначив нові дані, обов’язково зберегти чек та впевнитись у правильності реквізитів, - йдеться у повідомленні.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ