Орки продовжують злочинні обстріли на півдні Криворіжжя

За матеріалами інтернет-видань 11.07.2022 960
Росіяни обстріляли будинки Мар'їнки запалювальними снарядами 9М22С -  Мілітарний
Фото будинку в Мар'їнському, обстріляного запалювальними снарядами ординських військ
Увечері 11 липня начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул провів брифінг. Основна тема - злочинна діяльність терористичних банд у Криворізькому районі, які постійно порушують всі писані і неписані правила і звичаї війни з території Херсонської області.
ГОЛОВНЕ:
- На нашому напрямку фронту ситуація продовжує залишатися стабільно напруженою. За даними Міноборони, ворог зосередив зусилля на запобігання подальшому вторгненню наших підрозділів та продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці. Загалом ситуація на нашому фронті під контролем Збройних Сил України.
- Орки продовжують свою злочинну діяльність, тероризуючи обстрілами цивільні громади. У Криворізькому районі ворог обстріляв Зеленодольську та Апостольську громади. У селі Новосеменовка пошкоджені три будинки, є руйнування господарських будівель. У селі Перше Травня зламано 75 сонячних батарей та пошкоджено сільськогосподарську техніку. У Мар'янському пошкоджено сім житлових будинків. Сьогодні, слава Богу, без жертв.
- Ситуація у Кривому Розі цілком стабільна і контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Всі органи влади чітко виконують свої обов'язки. Комунальні послуги та соціальні послуги стабільно.
- Продовжуються роботи по реконструкції мікрорайону Інгулець, який постраждав після варварських обстрілів орками з Торнадо-С. Постраждали 23 багатоповерхівки, школа, дитячий садок, бізнес-об'єкти. Вибито майже вісімсот вікон та пошкоджені 4 дахи будинків. До Інгульця оперативно привезли необхідні будівельні матеріали з міського заповідника. Їх видають централізовано ОСББ. Вже прийнято понад 320 заяв від мешканців пошкоджених квартир. Людям також надаватиметься грошова допомога залежно від розміру збитків. Робота триває.
- До міста продовжують прибувати біженці. В тому числі людям вдається вирватися з прифронтових сіл. Отже, з прифронтових населених пунктів Херсонської області евакуювали ще 18 осіб – Архангельське, Новодмитрівка та Велика Олександрівка. Реальна кількість переселенців у Кривому Розі становить вже близько 70 тисяч осіб.
- Про наші мирні перемоги. На чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів в Бухаресті друге місце посів вихованець ДЮСШ No1 Давид Кізименко. А Ніка Шарафутдінова та Марія Дяченко, також студенти ДЮСШ No1 встановили новий молодший рекорд України з естафетного комбінованого плавання.
А в столиці України серед переможців Всеукраїнського освітнього конкурсу «GenesisTeacher – 2022» – вчитель хімії та інформатики зі школи No68 Кривого Рогу Олексій Симанко. Вітаю!
Продовжуємо зберігати витримку та спокій, вірити в наші ЗСУ, кожен на своєму місці та наближати Перемогу!
Мирної ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу і Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ