Єдність в думках і діях - основне для українців під час війни, - Дмитро Ярош

Григорій Давиденко 02.06.2024 338
Немає опису світлини.
    Наш легендарний земляк із  Кам'янського, командир Української Добровольчої армії і екслідер "Правого сектора" Дмитро Ярош назвав у ФБ основні переваги ординської армії. І визначив головне завдання українців, аби вижити і перемогти підступного, тисячолітнього ворога - Єдність. Далі пряма мова Д. Яроша.
   У ворога, на сьогодні, є чотири найголовніші переваги:
- повітря (КАБи, ракети, дрони середньої та дальньої дистанції);
- великий, більший за наш, але все ж обмежений, людський ресурс (інакше б не задіювали африканців, азіатів, латиноамериканців тощо);
- боєприпаси;
- фортифікація.
   Якщо наша українська легітимна влада, наше військово-політичне керівництво, зможе за рахунок тотальної мобілізації всіх ресурсів Держави, технологічних новацій та допомоги союзників і партнерів досягнути паритету або переваги по цих напрямах, у нас і надалі залишиться шанс на Перемогу.
   І головне - ЄДНІСТЬ!

Єдність: у думках і діях, тилу і фронту, всіх українців - в Україні та поза нею…

    Також Дмитро Ярош акцентує увагу і на тривалу, з дозволу сказати, халепу нашого суспільства. П'ять років тому більшість українців затято сперечалася між собою, який із двох представників не титульної нації буде кращим провідником України в наступній каденції. На жаль, ці беззмістовні і зайві тепер суперечки вигідні лише нашим ворогам, наголошує Д. Ярош:

   - Поділюсь ще з вами «сокровенним»…
Багато хто з моїх друзів та подруг, як у фб, так і в реальному житті є прихильниками Зеленського, Порошенка, інших реальних та ефемерних діячів… і це нормально.
   Але, коли ці люди рвуть один одному горлянки за своїх «месій» - це виглядає гидко і дико. Це ж під час Війни за Незалежність!!!
   У нас Україна - одна, і іншої не будемо мати ніколи! Невже ви цього не бачите і не розумієте?
   Невже, іще сотні тисяч українців мають загинути, щоб ви зрозуміли Ціну Свободи?
Невже ви не бачите, що ворог - не Порошенко, не Зеленський, не будь-який інший Українець, а путін, зі своєю сатанинською клікою?…
То так - від душі.
Вибачте за емоції!
Ви - мої Брати і Сестри…
Разом - здобудемо Українську Самостійну Соборну Державу!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ