Озвучено вартість перепису населення України

За матеріалами інтернет-видань 28.12.2021 439

Перепис всього населення України, який запланований на початок 2023 року, обійдеться державному бюджету приблизно в шість мільярдів гривень йдеться у повідомленні Національної академії наук України.

В НАН відзначають, що ця цифра не є остаточною - все залежить від того, якими обладнання, Технологія і зарплати співробітників будуть на момент проведення перепису. Перепис населення - це велика і відповідальна робота, найскладніша в органах статистики, наразі планують розширити можливості для перепису українського населення. Найімовірніше українці зможуть самостійно заповнити необхідні дані онлайн.

У 2001 році в сільській місцевості було 250 осіб, а в міській – 350 осіб на одного переписувача. Це пов'язано з тим, що в сільській місцевості великі відстані між будівлями. Всього задіяли трохи менше ніж 250 тис. переписувачів. Ви уявляєте, скільки це людей? Їх треба було навчити, як працювати. Їх набирали за місяць або два, можливо, три. Але їх потрібно підготувати до відповідної роботи» - йдеться в повідомленні.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ