Пам'ятаймо про Цінність Хліба!

За матеріалами інтернет-видань 10.07.2022 361
Український народ за часи багатотисячолітнього буття на рідних землях слушно визнав: Хліб - Батько, Вода - Мати, а не посієш, не будеш збирати. У період сьогоднішньої відкритої агресіїї обскубаної недоімперії Генеральний штаб Збройних сил України звертається до всіх співвітчизників із закликом цінувати Хліб і Людей, які своєю тяжкою працею його вирощують, зберігають, готують до українського столу:
- Пам'ятаймо про сотні тисяч фермерів, хліборобів, механізаторів, агрономів, водіїв, жниварів, які щоденно ризикують на своєму фронті заради цьогорічного врожаю!
Пам'ятаймо ланцюжок копіткої та важкої роботи: від підготовки насіння і сівби, збору врожаю, транспортування збіжжя на елеватори та млини, виготовлення борошна, його перевезення в магазини/склади/пекарні, випікання хліба, розвезення в магазини... Скільки процесів, скільки людей, скільки життів! Цінуймо чужу цілодобову працю.
Факт 1. Збройні Сили України та Сили оборони Держави на різних фронтах та напрямках щоденно захищають Україну та український народ від рашистського режиму, збройних сил російської федерації - російських регулярних з’єднань і підрозділів, підпорядкованих міністерству оборони росії та генеральному штабу збройних сил російської федерації, підрозділів та спеціальних формувань, підпорядкованих іншим силовим відомствам рф, їхніх радників, інструкторів та іррегулярних незаконних збройних формувань, озброєних банд та груп найманців приватних воєнних компаній, створених, підпорядкованих, керованих, підтримуваних та фінансованих російською федерацією.
Факт 2. Збройні Сили України та Сили оборони Держави виборюють право України продовжувати бути незалежною державою і право українського народу на гідне творче буття у гроні рівних в Євроатлантичній родині народів.
Факт 3. Збройні Сили України та Сили оборони Держави дієво наближають перемогу України та створюють умови для міжнародної кримінальної відповідальності вищого військового і політичного керівництва росії та російських військовослужбовців за жахливі порушення міжнародного гуманітарного права - вчинення воєнних злочинів під час неспровокованої, несправедливої, підступної, агресивної війни російської федерації проти України.
Полісся | Жниварські звичаї та обряди на Західному Поліссі

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ