Парламент Італії одноголосно схвалив надання зброї Україні, допомагає і Японія

За матеріалами інтернет-видань 19.04.2022 650

Італія відправить зброю Україні

З огляду на воєнні злочини, що чинять путінські війська на українській території, терористичний характер дій москви депутати італійського парламенту стовідсотково підтримали постанову про допомогу Україні зброєю. Про це заявив прем'єр-міністр Маріо Драгі в інтерв'ю ЗМІ:

- Рішення про відправлення зброї було ухвалене в парламенті практично одноголосно. Умови питання зрозумілі: з одного боку, є народ, який зазнав нападу, з іншого боку — армія агресора.

Санкції проти РФ необхідні для послаблення агресора, але не можуть зупинити війська в короткостроковій перспективі.. Тому українцям треба допомагати зброєю безпосередньо. Не зробити цього було б рівносильно тому, щоб сказати їм: здайтеся, приймайте рабство та підпорядкування — повідомлення, яке суперечить нашим європейським цінностям солідарності. Натомість ми хочемо дозволити українцям захищати себе. Немає жодних ознак того, що український народ зможе прийняти російську окупацію.

Щойно дружню руку допомоги, окрім Італії, подала Японія, яка передасть ЗСУ засоби хімічного захисту та безпілотні літальні апарати. Світ допомагає Україні відбити атаку сучасної орди, що досі живе середньовічними загарбницькими уявленнями.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ