Печерський суд випустив під заставу командира «беркута» Пацеляка, підозрюваного у вбиствах 12 людей на Майдані

За матеріалами інтернет-видань 18.08.2024 108
   На зображенні може бути: 2 людини та люди навчаються
   Все! Командир львівського беркута, Ростислав Пацеляк (на фото вгорі), під керівництвом якого вбивали українців на Майдані 18 лютого 2014-го, знову на волі. Заставу в один мільйон вніс якийсь красулін із... окупованого Донецька.
   Роксолана Хмара, дружина політв'зня Степана Хмари, сторінка ФБ.
   Я от собі думаю, що може повʼязувати галичанина Пацеляка з донецьким красуліном?! І чи не пора вже СБУ зайнятися тими красулінами, і їхніми, темними. мільйонами. Чи не ведуть вони тут підривну роботу на користь наших ворогів?!
   А тепер все по черзі, як ми докотилися до такого життя.
   Отже позавчора, 16 серпня, Печерський суд, як то кажуть, вчергове відзначився. Сумновідома (додатково і через свою дочку- сепаратистку) суддя Константінова, вирішила знову відпустити потенційного злочинця, командира львівського беркута, який орудував на Майдані 18 лютого 2014-го, Ростислава Пацеляка, під заставу в один мільйон гривень.
   Вона ухвалила дуже хитреньке рішення: взяти його під варту, але визначити альтернативну заставу. Не могла не взяти під варту, бо ДБР на днях предʼявило йому свіже, тяжке обвинувачення, в якому фігурують 12 вбивств і 8 вогневих поранень.
Прокурори Супрун та Іванов (кращі з кращих, яким тиснув руку мій чоловік Степан Хмара), довели, що у цих вбивствах брав безпосередню участь командир львівського беркуту Пацеляк.
   А ще, командир львівського беркуту має діючий російський паспорт, за що його позбавили громадянства України.
   З 2014 року цей Пацеляк, якого навіть не обмежили в пересуваннях, хоча вже йшли по ньому суди, десятки разів їздив у росію і навіть має дружні стосунки з офіцерами з Улан-Уде. Пригадаймо Ірпінь і Бучу, адже саме буряти тут лютували найдужче. Адекватно пояснити причини своїх поїздок до ворожої держави не може. А також, нещодавно виявлено, що йому нараховується... пенсія в рф!
   Навіщо?! І за які саме заслуги, питання, мабуть, риторичні.
   Отже, зрозуміло, що він російський резидент, як і підозрював Степан Хмара, котрий про це постійно заявляв у судах!
На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаються
   У нашій державі, на жаль, майже немає справедливих судів, і правоохоронної системи. Тут діє закон диких джунглів. Але, є організація «Нескорений Майдан», члени якої вже довгих 10 років ходять на ці суди. І є наші неймовірні, нескорені активісти, віддані Україні. І вони не здадуться.
   І навіть, на нашу радість і здивування, є чесні прокурори, які нам допоможуть.
Отже, головне вірити і не здаватися!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ