Перехожі, яких ледве не збив водій-лихач, у помсту... викрали його авто

Микола Ясень 29.03.2024 345

 

Новости Днепра про У Дніпропетровській області пішоходи, яких ледь не збили, викрали авто у водія

Поблизу Нікополя затримали викрадачів авто. 

Як повідомили в Нацполіції, одного березневого вечора до правоохоронців звернувся 52-річний чоловік, який повідомив, що у нього вкрали авто. Потерпілий розповів, що цього вечора двоє пішоходів мало не потрапили під колеса його автомобіля. Коли він зупинився та вийшов, аби пересвідчитися, що все обійшлося добре, між ними зчинився конфлікт.

У цей час один з перехожих сів у чужий автомобіль і помчав в невідомому напрямку.

Правоохоронці здійснили пошуки вкраденої автівки, залучивши наряди поліції. Згодом на одній із вулиць міста Марганець патрульні помітили пошкоджений автомобіль, який наїхав на дорожній знак та стояв на узбіччі дороги. А поруч ніби у розпочі перебував не відомий яснра річ чоловік.

Як виявилося, це був викрадач авто, якого шукали поліціянти. Побачивши правоохоронців, він намагався втекти, одначе його відразу затримали.

Щойно фігуранту, котрий наче як спробував помститися, повідомили про підозру за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Надто суворо? Але покищо вимальовується ситуація з іншого боку. "Потерпілі" перехожі ніби навмисне самі намагалися потрапити під колеса, надто вправно і вислизнуввши, ясна річ, з-під них. Так що це той випадок, коли не автомобіля стережись, а автомобілісту стерегтися підступних пішоході-провокаторів і зловмисників.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ