Перелік актуальних конкурсів від АГРО

За матеріалами інтернет-видань 15.12.2023 275
Перелік актуальних конкурсів від АГРО
🚩 ІНВЕСТИЦІЙНІ КОНКУРСИ:
• Відбір проектних пропозицій на розбудову інституційної та професійної спроможності громад Харківської та Чернігівської областей в управлінні земельними та іншими ресурсами: https://shorturl.at/cwGPT Кінцевий термін подання заявок - 18:00, 18 грудня.
• USAID АГРО надасть до 18,350 млн грн співфінансування для модернізації меліоративної інфраструктури організації водокористувачів: https://shorturl.at/dqvH5 Кінцевий термін подання заявок - 18:00, 1 лютого 2024 р.
• USAID АГРО надасть 703 млн грн співфінансування для 20 українських аграрних переробних підприємств для відновлення та розвитку експортного потенціалу: https://shorturl.at/qI789 14 грудня з 11:00 до 13:00 АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар. Для участі необхідно зареєструватися до 12 грудня за адресою: agro.subawards@chemonics.com. 18:00, 7 січня 2024 р. - дедлайн для подання заявок 1-го етапу. Кінцевий термін подачі заявок - 31 травня 2024 р.
🚩 ЗАКУПІВЛІ ТА ТЕНДЕРИ Програми USAID АГРО на придбання необхідних товарів та послуг: https://bit.ly/3sTZ3jR
🚩 ТЕРИТОРІАЛЬНИМ ГРОМАДАМ:
• Матеріали для територіальних громад: https://bit.ly/3hwr8rI
• Зразки технічних завдань на розробку комплексного плану
просторового розвитку територій громад: https://bit.ly/3fIYFew
🚩 КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ від Програми #USAID_АГРО для мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП): https://bit.ly/3xLmvjQ.
• Посібник «Розвиток локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях», презентація та довідник з рекомендаціями для локальних виробників, закладів громадського харчування і HoReCa щодо плану дій під час війни: https://bit.ly/3r51nUr
🚩 ПУБЛІКАЦІЇ
• Посібник "Соціальна інтеграція людей з інвалідністю в аграрному секторі" з покроковою інструкцієї та практичними рекомендаціями як зробити ваше агропідприємство більш дружнім до працівників та споживачів з інвалідністю, створений на замовлення #USAID_АГРО Національна Асамблея людей з інвалідністю України спільно з Pro.UD Універсальний дизайн / Pro.UD Universal Design: https://bit.ly/3V92zja
• Консультації з питань професійного супровіду закладання зерна в полімерні рукава, у межах підтриманого #USAID_АГРО проєкту з #ВАР для забезпечення збереження зерна в полімерні рукави: +38 067 473 6196.
• Інтерактивна мапа руйнувань агросектору України (https://www.agrirecovery.com.ua/), методологія документування збитків агровиробників (https://bit.ly/3UNNFPI), яка розроблена в межах спільного проєкту #USAID_АГРО і Всеукраїнська Аграрна Рада та безкоштовна консультаційна гаряча лінія для постраждалих аграріїв: +38 067 503 19 08.
• Посібники з просторового планування https://bit.ly/3WPPkWV
• Посібник "Основи створення інтероперабельних геопросторових даних для НІГД" - https://bit.ly/3NfJ2MP
• Посібник з питань утворення та діяльності організацій водокористувачів - https://bit.ly/4216N07
• Навчальний відеокурс "Основи створення інтероперабельних геопросторових даних для розвитку НІГД" - https://bit.ly/3Ce36ZE
 
 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ