Перевірка дотримання законодавства про охорону праці під час виконання польових робіт та експлуатації сільгосптехніки

За матеріалами інтернет-видань 07.11.2023 295
Перевірка дотримання законодавства про охорону праці під час виконання польових робіт та експлуатації сільгосптехніки

На одному з сільськогосподарських підприємств агропромислового комплексу в Дніпропетровській області був проведений превентивний захід з метою запобігання нещасним випадкам на виробництві під час військового стану.
Посадові особи відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області Державної служби з питань праці зустрілися з керівниками та працівниками виробничих ділянок. Вони  обговорили питання запобігання випадків травматизму та їх приховування, дотримання правил безпеки під час виконання польових робіт.
Особливу увагу приділили питанню необхідності обов’язкового переміщення працівників підприємства до найближчого укриття під час повітряної тривоги.
Під час зустрічі доведена інформація щодо змін до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві згідно з постановою Кабінету Міністрів від 20 січня 2023 року № 59.

Отримання необхідної інформації на сайті Державної служби України з питань праці та інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ