Петриківське ПТУ 79 нищать, Дніпро ОВА - мовчить, - Анна Миргородська

За матеріалами інтернет-видань 24.09.2023 536
На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текст
  
     Вкотре вже звертаюся до очільника ОВА Дніпропетровщини Сергія Лисака та до заступника Володимира Орлова, бо саме Ви є представниками президента України у нашому регіоні, саме Вам делеговано повноваження щодо захисту прав людей та організації безпеки на цій землі.
   Нещодавно прочитала пост про створення Ради з питань ВПО і моєму обуренню немає меж, бо у склад ради включено особу (чоловік на фото вгорі), яка мала б потрапити під люстрацію та відповідати за свої вчинки.
   2014 рік - рік революції Гідності і кривавих подій на майдані, початок АТО і Україні. В той час тодішній очільник профтеху йде з посади і "пересиджує" буремні часи для всіх нас на викладацьких посадах. Коли трохи все вщухає і суспільство починає забувати про необхідність люстрації горечиновників, ця людина із заплямованою репотуцією повертається до керівництва профтехом Дніпропетровщини.
   Сьогодні сільський профтех зруйнований і ніхто за це не несе покарання. Всі залишаються на своїх посадах. Поки наші військові гордо із зброєю в руках нищать ворогів української нації на фронті, в тилу внутрішні вороги продовжують свої ганебні справи.
  Вже і не згадую у своєму дописі такі слова як "честь", "гідність", "совість", бо у цьому немає сенсу. Просто у моїй голові не вкладаються думки, як тилові щури можуть обвести навколо пальця бойових генералів і силовиків? Політика зараз повинна бути відсунута на другий план, а на першому плані повинна стати безпекова ситуація в краї.
   Виходить, що внутрішні вороги живуть, а патріоти гинуть, калічаться і відстоюють свою країну із зброєю у руках. Не на часі, можливо подумає більшість, а я буду знову і знову стверджувати, що сьогодні саме час для змін у суспільстві!
Професійно-технічне училище 79
  Для прикладу розповім про Петриківське ПТУ 79. Це навчальний заклад, про який я неодноразово згадувала у своїх дописах, які так вдало ігнорують державні чиновники. В березні 2023 року мною було написано публічне звернення до очільників області і мене було почуто, але час показав, що все ж політика грає велику роль і ніхто не понесе покарання за зруйнований навчальний заклад. Кримінальні справи за незаконні оборудки керівником училища закриті, всі залишаються на своїх місцях і продовжують політику щодо руйнування училища.
   Петриківське ПТУ 79 знаходиться в тиловій місцевості, ніколи Петриківка не була під обстрілами, дякувати Богу і нашим Захисникам і Захисницям. В училищі не було загарбників, його зруйнували внутрішні вороги української нації, зрадники України і просто безсовісні люди!
  Якщо так продовжуватиметься і надалі, то ПТУ 79 просто реорганізують чи закриють, бо навчальний корпус непридатний для навчання учнів, вся навчальна техніка продана або розпиляна на метал, в колективі процвітають постійні звільнення невигідних для керівництва людей, атестацію і ліцензування у такому стані навчальний заклад ніколи не зможе отримати.
   Так в чому тоді війна? Про що вона і за кого?
Все ж вірю, що делеговані мною як виборцем повноваження президенту Україні, які він в свою чергу передав своїм представникам у регіонах, будуть направлені за правильним вектором і звичайні люди отримають відповіді на безліч незрозумілих запитань.
   Заздалегідь перепрошую, що тегаю у дописі працівників державних органів влади, але мені хочеться щоб Ви прочитали мої думки і самі задумалися, а чи сьогодні можна отак жити, коли щодня гинуть десятки, а то і сотні невинних людей...
   Маю надію, що все ж люди у високих кабінетах схаменуться і Петриківське ПТУ 79 врятують, а не будуть робити все для його закриття.
   Анна Миргородська, колишній викладач училища, сторінка ФБ.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ