Під час сильної зливи і вітру в Дніпрі подекуди не встояли дерева

За матеріалами інтернет-видань 08.10.2024 68
Під час сильної зливи і вітру в Дніпрі подекуди не встояли дерева
 Ольга Коцюба, "Відомо".
  Фото: Анна Гончаренко, "Відомо"
   Неподалік Європейської площі дерево впало на тротуар прямо біля навчального закладу.
   Учора, 7 жовтня, Дніпро зіткнулося з наслідками сильної зливи, яка супроводжувалася потужним вітром. Стихія внесла хаос у міське життя, залишивши по собі підтоплені вулиці, дороги та дерева, що впали. Про це передає "Відомо".
Однак найбільшої шкоди було завдано вітром. Потужні пориви, що сягали штормової сили, зривали гілки з дерев, ламали їхні стовбури.

Особливо постраждала територія довкола Європейської площі.

   Там стихія повалила величезне дерево прямо на тротуар, поблизу центрального входу до Дніпропетровського професійного коледжу культури. На щастя, у момент падіння поряд не було людей та обійшлося без жертв.

   Сильна злива, що почалася в першій половині дня, швидко перетворилася на стихійне лихо. Вода хлинула на проїжджу частину, ускладнюючи рух транспорту. Водії мусили об'їжджати підтоплені ділянки. Пішоходи теж не уникли неприємностей, змушені переходити глибокими калюжами.

   Також сильні пориви вітру спричинили падіння дерев на набережній та поряд з житловими будинками. Зокрема не витримало сьогоднішньої погоди й дерево на набережній біля Шару.

  

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ