Підприємство з глибокого заморожування продукції збудують в Миколаївській області
В Миколаєвській області (Україна) працює сучасний виробник харчових продуктів — плодоовочевих і м’ясних консервів, готових до вживання страв, сушених овочів і свіжих салатів, передає EastFruit.
«Попри війну завод не зупинився. І сьогодні тут більше 8500 м² виробничих площ, близько 60 працівників та 12 млн євро інвестицій. У планах — будівництво заводу глибокого заморожування. Кожен вклад у подібний переробний завод — це ще один крок до переходу з аграрної до агроіндустріальної країни», — наголосив міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль під час візиту на підприємство.
За його словами, для України важливий розвиток глибокої переробки та створення доданої вартості, аби збільшити експортні спроможності, створити нові робочі місця та додаткові надходження до бюджету, говориться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я