Підрозділу Михайла Павлюка з 53-ї ОМБр терміново потрібна «Нива»!

Григорій Давиденко 22.08.2024 116
Підрозділу Михайла Павлюка з 53-ї ОМБр терміново потрібна «Нива»!

    Про добровольця ЗСУ, який ще до повномасштабного вторгнення ерефії взяв до рук зброю, заступника голови Асоціації фермерів та приватних землевласників Царичанського району, старшого сержанта 53-ї Окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха М. Павлюка ви, шановні читачі газети «Фермер Придніпров’я», добре знаєте з наших публікацій. Крайня «Україна — для всіх, тож усі маємо її захищати, - фермер, старший сержант 53-ї ОМБр ЗСУ Михайло Павлюк» надрукована в розділі «Статті» 6 липня ц. р.

   А учора ввечері М. Павлюк зателефонував до редакції газети з терміновим проханням:

- Наш підрозділ тепер в Донеччині, ситуація вкрай напружена. На позиції потрібно щодня доставляти боєприпаси, обладнання, харчі і т. п. Для цього командування виділило «Камази», але вони надто помітні для БпЛА орди. Три з них вже спалив ворог, загинули бійці... Тому використовуємо «Ниви», вони високі, проходять по цьому бездоріжжю. Крайні 10 км до наших позицій летимо на максимальній швидкості, переважно вночі, без світла. В разі повідомлення про дрон орків ховаємо машину під кущі. Залишилося 2 авто, одне вже «лягає», треба ремонтувати. Нам терміново потрібна ще одна «Нива», дуже прошу колег-фермерів допомогти. Це збереже життя хлопців.

  «Фермер Придніпров’я» приєднується до цього термінового прохання. Хто зможе виділити таке авто чи допомогти в купівлі, звертайтеся на телефон автора 066 — 531 — 28 — 10.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ