Підсумки чергового, важкого для Дніпропетровщини дня

Григорій Давиденко 16.07.2022 499
Знайдено уламки ракет, які не долетіли до Вінниці (фото) - фото
      
Ще 1952-го року Провідник ОУН Степан Бандера пророчо зазначив "З москалями нема спільної мови". Бо українці прагнуть волі і справедливості для себе і сусідніх народів, а московити пнуться загнати всіх сусідів у їхню тюрму народів. Відтинок час в 70 років підтвердив абсолютну слушність виразу "Батька нашого Бандери", як величають Провідника в популярній пісні. Сьогодні рашисти знову продовжували свої мерзенні військові дії на теренах Дніпропетровщини, марно стараючись навернути вільних людей України в своє кремлівське пекло. Про підсумки дня в фб повідомив голова облради Микола Лукашук:

 - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 143 доба добігає кінця.

🔺За уточненою інформацією, надвечір сили ППО збили над Дніпропетровщиною та Запоріжжям чотири ворожі ракети Х-101. Всього летіло шість. Подяка українським воїнам, які тримають наше небо!
🔺На жаль, внаслідок нічного обстрілу Нікополя загинуло двоє людей. Ще одна постраждала жінка в лікарні. Через ворожу атаку в місті пошкоджено будівлю школи, ПТУ, аптеки, адміністративну та складську будівлі, автобус, дві легкові автівки, 12 п’ятиповерхівок, 13 приватних будинків.
🔺Вночі окупанти поцілили і по території Марганецької громади: там пошкоджено 9 житлових будинків і електромережі.
🔺Щодо Криворізького району. Протягом дня ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. Також вгатили по полю пшениці площею 75 га за межами села Мар‘янське, там сталася пожежа. На щастя, без жертв.
🔺Також сьогодні на Дніпропетровщині долітався один ворожий БПЛА. Нічого шастать, розвідувати і коригувати вогонь по наших містах та селах.
Дніпропетровщина тримає оборону, робимо все для Перемоги. В Україні буде тільки український мир. Віримо в ЗСУ, віримо в Президента, підтримуємо один одного. Разом ми така сила, яка здатна на все.
Мирної ночі, Україно.
Слава нашим героям!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ