Після Бучі переговори з рф не мають сенсу

За матеріалами інтернет-видань 03.04.2022 573
3 квітня 2022, 07:12

Те, що північ Київщини звільнили від російських нацистів, змінило надто багато.

І у військовому сенсі.

І у суспільному.

Бо кадри зі звільнених сіл та міст спричинили в Україні справжній шок. У тому числі ті, які не можна показувати по ТБ з мотивів моральної цензури, або ті, які не покажуть з мотивів військової цензури. Бо навіть ці кадри все одно побачить у телефонах або почує їхній опис "від сусіда" буквально вся Україна.

Тож у мене до Банкової є одне запитання.

На фоні того, що країна побачила в Бучі, ви й далі будете говорити з Кремлем про мирну домовленість?!

...про пошук компромісів... про відмову від НАТО на користь неіснуючих "індивідуальних гарантій безпеки" (з майже гарантованим новим нападом, але згодом)... та ще й у період, коли нарешті наше членство у ЄС, а отже і в НАТО, нарешті стало реальною, а не теоретичною перспективою.

Президент Зеленський пообіцяв, що "мирний договір" має запрацювати лише у разі, якщо його підтвердить українське суспільство на референдумі. Утім, мені здається, що ні суспільство, ні армія не приймуть "болісних компромісів".

Тільки деокупація. З Донбасом так точно – аж до наземного кордону.

Переговори з москвою "до того" просто не мають сенсу. І зустріч з Путіним, якої Банкова так добивається, виказуючи свою слабкість і підриваючи тим самим власні позиції – до того також не має сенсу.

І це ще суспільство не бачило кадрів після звільнення 400-тисячного Маріуполя. Бо з Бучі фото та відео раніше теж були. Але це не зрівняти з тим, що країна побачила зараз.

Банковій варто над цим замислитися і спитати, чи готовий народ до компромісу з нацистами.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ