«Після виборів у США двопартійна підтримка України збережеться», - Тарас Чорновіл

Григорій Давиденко 11.11.2022 291
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
     Відомий політолог-міжнародник, народний депутат чотирьох попередніх скликань Тарас Чорновіл підсумував на власній сторінці ФБ недавні вибори в США, на які покладав величезн надії кремль. Аби "охолодити" американську владу до загарбницьких військових дій рф в Україні і зменшити її військову та політичну допомогу. Проте в заболоття нічого не вийшло, наступного тижня в США відбудеться вже сьома зустріч 50 країн-союзників України у форматі "Рамштайн". Далі пряма мова Т. Чорновола про підсумки волевиявлення в США і посилення проукраїнських настроїв усередині країни.
    На виборах у США кандидати, яких особисто підтримував Трамп, переважно програли, серед них ряд дійсно монстрів із антиукраїнською кашею в голові. Усе більше помітний розворот від трампістського безумства до пасіонарної партії рейганівських традицій. Не дарма українці в США підтримували переважно республіканців. А для України двопартійна підтримка збережеться, але красти нашим зеленкам буде важче - обіцяють хороший контроль, бо ціну цій укрсучвладі там добре знають.
        І окремий привіт Єрмаку від Вікторії Спартц (на фото) - вона пройшла в новий склад Конгресу США. І це добре, бо, попри трампістський ухил, вона все ж добре підтримує Україну. Проте спокою нашим "кротам", реваншистам і корупціонерам обіцяла не давати. А ще в неї є свої особисті порахунки, там дехто пробував їй перед виборами трохи підгадити.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ