ПЛАНУВАВ УБИТИ Й ІНШИХ ПОСАДОВЦІВ МІСЬКОЇ РАДИ

За матеріалами інтернет-видань 13.02.2024 430

 

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова, яке сталося 8 лютого.

Про це йдеться на сайті обласної поліції.

За даними слідства, чоловік здійснив понад 20 пострілів у потерпілого та кинув в салон автомобіля гранату, що призвело до загоряння автомобіля та загибелі заступника міського голови. Після скоєння злочину підозрюваний закопав зброю у лісопосадці та переховувався в орендованій квартирі, де його і затримали.

"Як встановили слідчі, 33-річний місцевий мешканець протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину. В той день, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника", — сказано у повідомленні.

Зброю поліцейські вилучили та направили на експертизу.

   Також слідчі встановили, що підозрюваний виношував намір вчинення аналогічних злочинів відносно інших посадовців у Нікополі. Зараз цю інформацію перевіряють.

11 лютого чоловіку повідомили про підозру за пунктом 5 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Що відомо про загибель заступника міського голови Нікополя

8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідомий розстріляв автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. Поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка.

Загиблий – заступник міського голови Віталій Журавльов.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ