Полковнику Червінському продовжили арешт іще на 15 діб

За матеріалами інтернет-видань 06.04.2024 466
Полковнику Червінському продовжили арешт іще на 15 діб
  Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, екснардеп ВР 4 скликань, сторінка ФБ.
   Для мене має зараз центральне значення продовження судилища над полковником Романом Червінським. Учора ввечері суддя Шевченківського суду столиці виносить доволі несподівану ухвалу, не задовільнивши повністю клопотання прокурора.
   Ні, термін тримання під вартою Червінському таки продовжили, але на незначні 15 днів, що викликає певне нерозуміння мотивів та мети такого рішення. У адвокатів стримані надії на краще. Я також хочу в це вірити, але побоююся дуже підлого варіанту – зняти відповідальність за завідомо неправосудні рішення із київських суддів та етапувати самого пана Романа й його висмоктану з пальця справу до Кропивницького…
  Суддя задовольнила клопотання прокурора частково (хотів продовжити ще на 60 днів, на 2 місяці), продовжила тримання під вартою Романа Червінського ще на 15 днів, до передачі справи в інший суд.
   Тактика зміни суду - чергове затягування ОП справи Червінського в надії, що суддя іншого суду прогнеться під вимоги Татарова та Єрмака - посадити Червінського за сфабрикованою СБУ та прокурорами справою.
   Не можна спокійно дивитися на всі ці події навколо легендарного патріота-розвідника Червінського. Судова система працює на політичне замовлення згноїти людину, яка відкрито виступила з критикою зриву ОП спецоперації щодо ваґнерівців. Політична помста в дії...
   Навіть не знаю, як реагувати... У захисту Романа Червінського стриманий оптимізм. Побачимо, що буде далі. Повної справедливості все ж не очікую. Є побоювання деяких брудних планів - скинути відповідальність за злочинні рішення із київських суддів на провінційних. Але не будемо приспішувати події.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ