ПОРУШНИКАМ ПРАВИЛ ПАРКУВАННЯ У ДНІПРІ НАДАЮТЬ ЗНИЖКИ НА ШТРАФ

За матеріалами інтернет-видань 21.12.2023 327

 

У Дніпрі автовласникам надають знижку на штраф

 21.12.2023 

У Дніпрі відповідні служби і пратрульні поліції за паркуванням авттранспорту продовжують стежити за дотриманням правил дорожнього руху щодо зупинки та стоянки.  Тобто стосовно паркування. Дві тисячі штрафів та майже 100 евакуацій неправильно припаркованих автівок було зафіксовано тут лише за минулий тиждень. Так принаймні повідомляють у Дніпровській міській раді.

У разі порушення – транспортний засіб буде евакуйовано.  Автовласникам доведеться викласти чималу суму: евакуація – від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання транспортного засобу – 144 грн за добу, штраф за порушення правил паркування варіюється від 340 грн до 680 грн. Та в інспекції  з питань контролю за паркуванням інформують, що порушник може сплатити штраф зі знижкою у 50 відсотків..

«Згідно зі статтею 300-1 КУпАП надається знижка 50 % при сплаті штрафу, якщо оплату здійснено протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови», – роз’яснює начальниця відділу інформаційного забезпечення інспекції з питань контролю за паркуванням ДМР Світлана Макарова.

Водночас у профільній інспекції наголошують на обов’язку водіїв дотримуватися правил руху, бути уважними та відповідальними на дорозі.

"Вісті Придніпров'я"


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ