Посеред міста у всіх на виду чоловік зустрічав жінок і лупцював їх

Микола Ясень 23.05.2024 315

 

Далі – слідство і суд 

Патрульні поліцейські затримали 37-річного чоловіка неподалік місця ну геть потворної події: Було-було, але такого важко пригадати. Не інакше, як чолов'яга наскільки натерпівся від власної дружини, що вийшов на широкий та гомінкий, завжди велелюдний проспект і за принципом "не проходьте мимо" заходився кулаками лупцювати зустрічних жінок. Це щось було схоже на втрату цим чоловіком здорового глузду, щоб отак "відігруватися" на всьому жіночому плем"ї.

УКоротше, у центрі Дніпра чоловік просто посеред вулиці бив жінок, які проходили мимо. Відповідне відео 22 травня опублікував у Facebook перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"21 травня приблизно о 16.00 до поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії по проспекту Дмитра Яворницького у місті Дніпро. На розшук порушника було орієнтовано поліцейські патрулі міста. У результаті роботи патрульні поліцейські затримали 37-річного чоловіка неподалік місця події та доставили до Дніпровського районного управління поліції", – ідеться в повідомленні поліції області у Facebook.

Зазначено: одне діло, що були свідки цього дикунського як мінімум хуліганства, а як на нас, то і розбою,  а інше, що до поліції звернулося чотири постраждалі жінки.

"Далі – слідство і суд", – наголосив у Facebook Білошицький.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ