Працівники ДСНС загасили пожежу в Дніпрі після ракетної атаки рашистів

Григорій Давиденко 17.07.2022 366
Пожежу на підприємстві у Дніпрі після ракетної атаки рф гасили 38 годин
 
Сьогодні у Дніпропетровщині вперше за кілька днів орки не нагадували про себе обстрілами. Ймовірно, ліквідація ЗСУ новітньою зброєю НАТО кількох десятків складів із боєприпасами на тимчасово окупованій території  таки допомогла. Про інші події, пов'язані із мерзенними злочинами рашистів у Січеславщині, голова облради Микола Лукашук повідомив в ФБ:
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 144 доба добігає кінця.
🔺Після нічної атаки по території Апостолівської громади, повторних обстрілів у Криворізькому районі протягом дня не зафіксовано. Тихо було і в інших куточках області. Мирний день, такі нині бувають дуже рідко.
🔺Сьогодні рятувальники завершили гасіння пожежі на промисловому підприємстві, яка сталася внаслідок ворожої ракетної атаки у п‘ятницю. Співробітники ДСНС працювали майже дві доби. Наші рятувальники – справжні герої, які мужньо приймають всі виклики нинішніх реалій. Вдячний кожному з них за працю.
Наостанок. Зараз всім потрібна підтримка. Тому хочу подякувати кожному українцю, який робить свій посильний внесок в нашу Перемогу. Ви всі потрібні Україні. Ви всі – там, де маєте бути і робите важливі справи. Незалежно від того, великі ці справи чи маленькі – вони ведуть державу до довгоочікуваного миру і до Перемоги.
Дякую вам, незламні люди. За те, що 144 дні країна тримається завдяки ЗСУ, завдяки Президенту і завдяки всім вам. Ми сильні, коли ми разом.
Мирної ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ