Представники агробізнесу та мешканці Підгородненської громади відремонтували розбиту дорогу

За матеріалами інтернет-видань 09.04.2024 396
Представники агробізнесу та мешканці Підгородненської громади відремонтували розбиту дорогу

Нещодавно на вулиці Козацька в селі Спаське завершено ремонт частини дороги. Він здійснений силами місцевого бізнесу та мешканців громади. Повідомила Підгородненська територіальна громада.

Зазначається, що ініціатива ремонту шлакової дороги зародилася серед місцевих жителів, а саме родини Онипченко в співпраці з старостою Спаського старостинського округу Євгена Бикова. Вулиця знаходилася в критичному стані, який обмежував пересування всіх учасників руху. Активісти розпочали збір коштів, щоб власними зусиллями відремонтувати найбільш аварійні ділянки. До акції приєдналося місцеве підприємство – фермерське господарство «БзБ-Д», під керівництвом директора Віктора Доротенка. Серед здобутків Віктора Івановича  та його родини служба в лавах Збройних сил, численні приклади волонтерства та допомоги ЗСУ, а тепер ще сприяння благоустрою рідної громади.
Дорожні роботи виконували фахівці  фірми Агарона Паруйрі Асатрян. Загалом на ремонт було витрачено понад 400 тисяч гривень, з яких левову частку внесло ФГ «БзБ-Д».


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ