ПРИМЧАВ ДОДОМУ З ФРОНТУ, ЩОБИ ПОБАЧИТИ НОВОНАРОДЖЕНОГО СИНА

За матеріалами інтернет-видань 25.03.2024 441

25.03.2024· Олександр Коптєв

Військовослужбовець повернувся з фронту до Дніпра, щоби на власні очі побачити перші дні життя свого новонародженого сина.

Військовий ЗСУ Юрій виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку. Про народження сина дізнався відразу після одного з боїв на фронті. Після дзвінка від дружини одразу відпросився та поквапився до родини.

«Дружина зателефонувала і порадувала. Я відчув, що треба швидко реагувати, вибіг одразу і взяв слухавку, і вона сказала, що у мене син народився», – розповів Юрій, батько новонародженого.

Юрій та Наталія мріяли про парні пологи. Та все вийшло інакше. Жінка народжувала сама, бо чоловік не встиг повернутися з зони бойових дій. «Ми дуже хотіли, чекали. Я за те, щоб життя тривало. Зручного часу немає і не настане ніколи. Потрібно жити зараз. Завтра може і не бути», – поділилася мати новонародженого Наталія.

Фахівці прогнозували пологи на 21 березня, але за день до запланованої дати у жінки відкрилася кровотеча. Була загроза для обох – і для матері, і для дитини. О 6 ранку Наталія потрапила до лікарні, а вже о 7:15  побачила довгоочікуваного синочка.

«Коли кровотеча у жінки під час вагітності, то час йде на хвилини. Коли хлопчик-малюк вперше закричав на операційному столі, ми були усі щасливі. Ми всі заплакали, і наші сльози коштували дуже багато», – поділилася завідувачка акушерського відділення Ганна Мостова.

Подружжя назвало синочка-крихітку Богданом. На честь побратима Юрія, якого найближчим часом планують взяти хрещеним батьком.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ