Про вибухи у Дніпрі рано вранці 4 червня: перші уточнення

Микола Ясень 04.06.2024 1123

Ворог вдарив ракетою з авіаціїУ Дніпрі пролунали вибухи: ворог вдарив ракетою з авіації

Ранок четвертого червня видався зовсім неспокійним у Дніпрі. В місті пролунали щонайменше два вибухи. За нашими ж даними прогриміло три вибухи. Нарешті за даними моніторингових спільнот, ворог ударив ракетою X-59.

Про вибухи у Дніпрі повідомили, як Суспільне, так і місцеві телеграм-канали. Перед цим Повітряні сили заявили про активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку. Тому існувала загроза запуску крилатих ракет. Про це повідомив автор Суспільного Андрій Шляхтін. Хвилин за двадцять після вибухів у місті оголосили відбій тривоги. Одначе щойно після 6-ї ранку тривогу тут оголошено знову. З уточненням про загрозу ракетної атаки.

Росія вдарила по Дніпру рано-вранці

Вибухи пролунали приблизно о 5 годині ранку. За даними місцевих телеграм-каналів, гучно було, коли в місті лунала сирена.

Моніторингових спільнот повідомляли, що ворог вдарив з авіації щонайменше двома крилатими ракетами X-59. Щоправда, пізніше Повітряні сили оголосили загрозу балістики зі Сходу. Тому цілком імовірно, що міг бути удар і з балістичного озброєння.

Місцеві спільноти повідомляють, що після вибухів у місті можна було побачити задимлення. Також є інформація про сильну пожежу. Виникла вона, попередньо, на місці падіння уламків ракети.

За деякий час моніторингові спільноти повідомили про ще одну швидкісну ціль на Дніпро. Однак згодом, за їхніми словами, загроза удару зникла. Також не було й нових пусків.

Станом на 5:25 офіційної інформації щодо самого удару, так і щодо його наслідків немає. Тим часом жителів Дніпра почали знаходити уламки ворожої зброї посеред однієї з вулиць.

Крім того, місцеві повідомляють, що у будинках, розташованих поряд з епіцентром вибуху, вилетіли вікна. Також в деяких будинках зруйнувало дахи та понівечило стіни.

Отже, станом на 6 годину 10 хвилин в Дніпрі тривала знову оголошена тривога 

Окупанти досить часто б'ють по Дніпру

  • Зазвичай ворог застосовує для ударів авіаційні ракети Х-59. Щоправда, бувають і удари балістикою.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ